Formulier niet toegankelijk

Help mee, meld je aan!

Het aangekondigde internationale ME/CVS onderzoek van 10 jaar is een belangrijke stap! We zijn trots dat wij als grootste patiënten organisatie voor mensen met ME/CVS daar aan mogen bijdragen.

Word daarom nu lid; want samen bereiken we zoveel meer. Als lid blijf jij op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ME/CVS en het biometrisch onderzoek.

– Volwassen lidmaatschap (vanaf 27 jaar): € 15,- tot 31-12-2021
Daarna € 32,50 per jaar. (verlengt niet automatisch)

– Jongeren Lidmaatschap
(tot 27 jaar): € 10,- per jaar

Ontvang tijdelijk een welkomstgeschenk bij aanmelding op deze pagina (geldig tm 1 juli 2021)

Wil je meer weten over ME/CVS? Kies dan voor onze informatiegids als welkomstgeschenk. Je ontvangt deze gids met c.a. 80 pagina's belangrijke informatie dan snel thuis op de mat.
SLEUTELHANGER ME/CVS: RVS Sleutelhanger met extra Musketonhaakje. De sleutelhanger is voorzien van het ME vs ME label en het blauwe ribbon dat staat voor de internationale strijd tegen ME/CVS.
ARMBAND UNISEX: Deze natuurstenen armband is gemaakt van Lava, Matte tijgeroog en Hematiet. Voorzien van label met ME vs ME. Flexibel koord, polsmaat (c.a. 17-21 cm) De armband is exclusief gemaakt voor de ME/CVS Stichting Nederland en is dus nergens anders te koop.
ARMBAND COLOURS: Deze armband is gemaakt van natuursteen (Bergkristal, Rozekwarts en Aquamarijn) en voorzien van een elastische band. (Polsmaat 17-20 cm) De armband is speciaal gemaakt voor de ME/CVS Stichting Nederland en is dus nergens anders te krijgen.
HEXAGON KOORDKETTING: Ketting gemaakt van gewaxed koord met Hexagon hanger van blauwe agaat en ME vs ME label. De lengte van deze ketting is c.a. 43 cm met het slotkettinkje nog 5 cm te verlengen.